MasszázsGuru.hu

Az oldalt jelenleg 2 látogató böngészi.
SportTarsKereso.hu


mással


     másabb

Masszőrök Uraknak - tantra extasy

tantra extasy
 

tantra lingam masszázs, sport masszázs eszo masszázs, tantra jóni masszázs svédmasszázs, gyógymasszázs, relax masszázs, mauri masszázs, ringatás, ringtó masszázs, kimozgatás, 4 kezes masszázs kombinációja, tantra lingam masszázs oktatás, tantra jóni masszázs oktatás, prosztata problémák, merevedési zavar, korai magömlés esetén is tudok segíteni!

A tantra masszázson keresztül olyan élvezeteteket élhet át ami nem hasonlít a hétköznapi szexben átélhető örömökhöz, kéjhez orgazmushoz sem. Jóval felül múlja azt!
Például miért ne élvezhetnél egy orgazmust akár 2-5 órán keresztül, akár magömlés nélkül,
Most nem a cumkontrollról beszélek :)
tantra masszázs oktatást is vállalok, pároknak is
Ha szeretnél egy ilyen földöntúli élvezetben részesülni keress meg telefonon.

Mindenkinek csodás napot!

Kizárólag kezemmel érintelek. Félreértések elkerülése végett: orális szexet, normál szexet NEM tartalmaznak az együttlétek

Megtapasztalhatod, hogy milyen amikor nem csak a nemiszervekben erzed a gyönyört hanem az egész testben...

viberem, whatsupom:+36703672711

By tantra massage you can experience pleasures that are unlike the pleasures of casual sex or lustful orgasms. Well above it!
For example why not enjoy an orgasm for up to 2 hours or without ejaculation (No, it’s not about cum control)
If you would like to enjoy such an extra-terrestrial experience, contact me by phone.
I'll send you a private photo
Have a wonderful day everyone!

I touch only by my hands. To avoid confusion: oral sex, normal sex NOT included here

You will experience what it is like to feel pleasure not only in the genitals but in the whole body...


RÓLAM ÍRTÁK/TO ME:

Anonymous
Nagyon figyelmes, értelmes, szimpatikus srác. A masszázs előtt megbeszéli, hogy van-e gerinc, vagy egyéb tartási, izomzati problémád. A masszázsra felkészíti a testet, kellemes nyugatót zene mellett, elfelejted az idő múlását.
A tantra masszázs nagyon érzéki, új élményeket fedezel fel testedben. Szakavatott finom, de hatásos technikával svéd-gyógymasszázs elemekkel dolgozza át a testedet, egyszóval profi .
Csak ajánali tudom nem csak annak, aki kiváló masszőrt keres, hanem annakk is, aki spirituális utazást szeretne átélni.

I met with him yesterday and it was one of the most relaxing and sensual experiences I have ever had. He took the time to chat and understand what i wanted and to explain what would happen before we began. If you are looking for a wonderful fulfilling experience this is your guy. We will be meeting again.

Ajánlom mindenkinek. Egy újászületés élmény .

Szimpatikus, okos, figyelmes srác. Kiváló masszőr. A tantra masszázs izgalmas, nagyszerű élmény. Emellett óvatos, finom technikával nagyon hatásos sportmasszázst is tud adni. Profi. Abszolút ajánlom.

Csodálatos élmény volt! Odafigyelő, finom. Ellazít, kikapcsol, gyógyít. A befejezés pedig tényleg extázis.

A masszázs által átvezet egy belső spirituális utazáson. Nagyon figyelmes és kedves, figyeli minden rezdülésed. Aki nem fogékony a spirituális dolgokra kicsit furának fogja érezni az egészet, de a masszázs részét biztosan élvezni fogja. Rád szánja az időt és csak rád figyel.

pmuaddib19
Guys, it is one of the best experience in my whole life!!! He is nice guy, very attentive, with good heart and magical hands. His English is not very well, but he is highly trained masseur with good spirit. I am very happy now. Really;)

Gell444
Fergeteges élmény volt vele az együttlét.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
 

Helyszin:

Kertesz u. 7. Ker

Elérhető:

06-24

Telefon:

06703672711

Ha telefonálsz, kérünk, hivatkozz a MasszázsGuru.hu oldalra!

Mit gondolsz erről a hirdetésről?

(Véleményedet csak a hirdető fogja látni.)

Kedves, aranyos.
Sok sikert kívánok neki.
Megakadt rajta a szemem,
többször is megnéztem már.
Kihagyhatatlan!
Muszáj lesz felhívnom!

Ezt üzenem neki:


Ötlet:
Ha kérdeztél is a hirdetőtől, add meg az elérhetőséged,
hogy legyen esélyed választ kapni.

Küldd el ezt a hirdetést ismerősödnek!

Ismerősöd e-mail címe:

A Te e-mail címed:

(ide kapod a visszaigazolást)

Ajánlásod:Hirdetés linkje:Tetszik, amit látsz?

Üdvözlünk oldalunkon!

Örülünk, hogy ellátogattál hozzánk. De reméljük, ez Neked fog igazán örömödre szolgálni! Nézz körül, tájékozódj, gyönyörködj. Aztán ha döntöttél, elő a telefonnal...
Amennyiben oldalunkon megtaláltad a kiválasztott masszőzt vagy masszőrt, kérünk, hivatkozz a MasszázsGuru-ra a hirdetőnél! Köszönjük.

 

Újdonságok hirdetőinknek

Növeld látogatottságod hirdetésed optimalizálásával! INGYENES!

2012. november óta oldalunk főoldaláról a hirdetéseket akár az egyes masszázsfajták nevére kattintással is megtalálhatják látogatóink. Ellenőrizd le, hogy a te hirdetésed is ott van-e a listában? Kattints főoldalunkon az általad nyújtott masszázsfajták mindegyikére, és győződj meg róla, hogy a találati listában ott van-e a hirdetésed. Ha hirdetésedet nem találod, akkor aktualizáld annak tartalmát: belépve oldalunkra, a hirdetéskezelő felületeden módosítsd a *Masszázstípusok* pontot: szerepeltesd benne az általad kínált masszázsfajtákat!

Emeld ki hirdetésed gyorshír beküldésével! INGYENES!

2012. októberétől működő lehetőség keretében adj hírt akcióidról, vagy egyszerűen csak lásd el praktikus ötletekkel, vagy épp napi aktuális egészségmegörző tanácsokkal potenciális vendégeidet - és növeld ezzel szakmai presztizsed és látogatottságod!
Gyorshír beküldéséhez hirdetéskezelő felületeden kattints hirdetésedre, és használd az erre szolgáló részt!

Nézd meg saját hirdetésed látogatottsági statisztikáját! INGYENES!

Minden felhasználónk megtekintheti feladott hirdetésének napi látogatottságát - egy hétre visszamenőleg. Mindezen lehetőséget a MasszázsGuru.hu oldalra való belépést követően Hirdetéskezelő felületen, a feladott hirdetésre kattintva van mód megtekinteni.
A statisztikai felületen egyúttal az is nyomon követhető, hogy az adott hirdetés melyik napon lesz legközelebb ingyenesen látható.

Hatnaponként ingyen is!

Minden hirdetést hatnaponként egy napon ingyenesen jelenítünk meg - függetlenül attól, hogy a hirdető rendelkezik-e a folyamatos megjelenéshez szükséges zsetonnal, vagy sem.

Módosítsd hirdetésed szövegét, és cserélgesd fényképeidet, amikor csak akarod! INGYENES!

Feladott hirdetéseidnek nemcsak a szöveges részét módosíthatod, hanem fényképeidet is kedvedre cserélgetheted. Letörölheted a megunt fotókat, és újakat tölthetsz fel helyettük. Bármikor megváltoztathatod a nyitóoldali fotódat is. Természetesen mindez nem kerül plusz zsetonodba.
Mindehhez használd belépés után a Hirdetéskezelő felületet!


Tippek