MasszázsGuru.hu

Az oldalt jelenleg 42 látogató böngészi.
SportTarsKereso.hu


mással


     másabb

Masszőzök Uraknak - Anikó

Anikó
 

Erotikusmasszázs
Csúszkamasszázs
Svédmasszázs
Relaxmasszázs
ESZO masszázs
Frissitő masszázs
Hátmasszázs
Lingam masszázs
Prosztatamasszázs
Tantra masszázs

Mottóm: Nem azért masszírozok jól, mert megtanítottak rá, hanem mert szeretek masszírozni

Bemutatkozó soraim lehetnének adatok és tulajdonságok sorozata, de azt, amilyen valójában vagyok és azt, amit adni tudok, nem tükröznék. A jót csak megélni lehet, leírni nem... Amiben más vagyok és mást nyújtok: Nálam nincs forgatókönyv. Az én ajtómon úgy lépj be, mintha titkos szeretődhöz mennél, ahol ruháiddal együtt levetkőzheted gátlásaidat, teret adva tabumentes vágyaidnak, hiszen nálam a meghittség és a teljes felszabadultság egészíti ki a halk zene és félhomály keltette érzést.
Nem sorolom fel, mit kaphatsz nálam egy vagy két órában, mert nálam nem az idő függvényében mozognak a tények. Nálam egy vagy több alkalom van, ami a belépéseddel kezdődik és akkor ér véget, amikor úgy érzed, tested és lelked mindent megkapott ahhoz, hogy ragyogóbb legyen a napod....

Ha rám bízod magad:
Egy teljes testet átfogó-erős vagy gyengébb- relaxáló masszázzsal kezdek, amit fokozatosan lágyítok, hogy addig, hogy ameddig a kényeztetésbe fordulunk, többféle masszázs élményét élhesd át.
A svéd alapú relaxáló masszázst a tantra masszázs váltja, amit méltán neveznek a lélek testen keresztül való simogatásának. Ezt viszem át fokozatosan a csuszka és az eszo masszázsba, ami az elnyújtott kényeztetés varázslatát nyújtja. A levezetés beteljesülés. Annak a beteljesülése, amit itt, ebben a pillanatban vágyálomnak érzel. :)

Nagy hangsúlyt fektetek az érzékiségre és mert tudjuk, hogy az otthon az a hely, ahol igazán feloldódhat az ember, a szalonok ridegsége helyett egy otthonos, hangulatos fészket választottam Zugló kertvárosi részének kulturált házában.

Nálam a diszkréció ott kezdődik, hogy nem csörgök rá azokra a számokra (sem) amelyekről nem tudtam fogadni a hívást. Ha nem venném fel, próbálkozzatok később. Megéri :)
 

Helyszin:

Egressy (14. kerület)

Elérhető:

H-P, 9 - 19

Telefon:

06705150657

Ha telefonálsz, kérünk, hivatkozz a MasszázsGuru.hu oldalra!

Mit gondolsz erről a hirdetésről?

(Véleményedet csak a hirdető fogja látni.)

Kedves, aranyos.
Sok sikert kívánok neki.
Megakadt rajta a szemem,
többször is megnéztem már.
Kihagyhatatlan!
Muszáj lesz felhívnom!

Ezt üzenem neki:


Ötlet:
Ha kérdeztél is a hirdetőtől, add meg az elérhetőséged,
hogy legyen esélyed választ kapni.

Küldd el ezt a hirdetést ismerősödnek!

Ismerősöd e-mail címe:

A Te e-mail címed:

(ide kapod a visszaigazolást)

Ajánlásod:



Hirdetés linkje:



Próbáld ki most!

Ötleted van? Mondd el!


Az oldal jelenleg a bevezetés időszakában van. Számos új elemmel szeretnénk bővíteni a lehetőségeket, mint például az összetett keresési lehetőség a hirdetők között, vagy éppen a véleményírás lehetősége. Ugyanakkor kérünk Téged is, hogy amennyiben észrevételed, ötleted, kérdésed van, írd meg nekünk az címre.


Tippek