MasszázsGuru.hu

Az oldalt jelenleg 6 látogató böngészi.
SportTarsKereso.hu


mással


     másabb

Gyakran ismételt kérdések

Milyen hirdetések adhatók fel a "Gyógymasszázs" kategóriában?

Itt kizárólag gyógymasszőr végzettséggel rendelkező, kifejezetten a gyógymasszázsban tevékenykedő masszőrök számára biztosítunk megjelenési lehetőséget. Ugyanakkor e rovatban szeretettel látjuk a gyógymasszázs területén működő masszázsszalonok hirdetéseit is, melyek szövegében akár a szalon webcíme is elhelyezhető.
A gyógymasszázs kategória szabályzatának megfelelően viszont itt nem áll módunkban megjeleníteni fehérneműs vagy hiányos öltözetű masszőrök/masszőzök fotóit tartalamó hirdetéseket, mint ahogyan az erotikára bármilyen formában utaló hirdetések megjelentetését is visszautasítjuk. E rovatban a fényképeken arckitakarásra sem biztosítunk lehetőséget.

Milyen hirdetések adhatók fel az "Erotikus masszázs" kategóriában?

E rovatban tetszőleges jellegű masszázshirdetés feladható. Ugyanakkor e helyen is hangsúlyozzuk, hogy a MasszázsGuru.hu oldal masszázshirdetések megjelenítését hivatott biztosítani, ennek megfelelően ha a hirdetni szánt tevékenységed masszázst nem tartalmaz, úgy hirdetésedet nem áll módunkban megjeleníteni. Bár feltöltött fényképeid a masszázs jellegének megfelelően lehetnek erotikus töltetűek, a menthetetlenül jó ízlést sértő képeid megjelenítését visszautasítjuk. Kérjük, ügyelj rá, hogy hirdetésedhez feltöltött fotóid más egyéb weboldalakra illetve termékeke vagy szolgáltatásokra való hivatkozást ne tartalmazzanak, mert ezen képeket töröljük. Webcímként legfeljebb annak a masszázsszalonnak az internetes elérhetőségét szerepeltetheted hirdetésedben, ahol magad is dolgozol. Ennek megfelelően természetesen masszázsszalonok hirdetéseit is szeretetettel látjuk weblapunkon, akár egyidejűleg több masszőr/masszőz fotóját is szerepeltetve a feltöltött fényképek között.

Mennyibe kerül hirdetni az oldalon? Mennyi ideig láthatóak a hirdetések?

A MasszázsGuru.hu bevezető időszakában, 2009. november 30-ig a hirdetések ingyenesek, és visszavonásig fent maradnak az oldalon. A 2009. december 1-től érvényes árakat az Áraink menüpont alatt találod.

Milyen sorrendben jelennek meg a nyitó oldalon a hirdetések?

Teljesen véletlenszerűen. Minden oldalfrissítés után új sorrend alakul ki a hirdetések között.

Milyen fényképek tölthetők fel az oldalra?

A hirdetésenként feltölthető képek száma maximum 15. Egy-egy kép mérete nem lehet nagyobb 1024*768 képpontnál - az ennél nagyobb méretben küldött képeket arányosan kicsinyítjük. A képek formátuma jpg/jpeg lehet. Javasoljuk, hogy inkább állóképeket küldj, mert így az index-képeken is több látszódhat belőled. Ha arcodat szeretnéd kitakar(tat)ni, akkor ezt Te magad is elvégezheted, mielőtt a képeket elküldöd, de akár ránk is bízhatod. Ezesetben arcodat homályosítjuk. Amennyiben intim testrészed látszik a képen, ott is homályosítást végzünk.

Miért törölték a fényképeimet?

Felrakni szánt fényképeid kiválasztásánál ügyelj arra, hogy azokon ne legyen látható egyéb termékek nyilvánvaló reklámja, vagy más honlapok megnevezése. A reklámot, honlapnevet tartalmazó fényképeket töröljük. Kivételt képeznek ez alól azok a képek, amelyeken saját személyes honlapod megjelölése, vagy annak a masszázsszalonnak a neve látható, ahol Te megtalálható vagy.

Miért változtatták meg azt a szöveget, amit a hirdetésem feladásakor írtam?

Mint azt tudhatod, szexuális szolgáltatás nyújtását a törvény bünteti. Ennek megfelelően ha hirdetésedben erre utaló kifejezést használsz, a Te érdekedben a hirdetésedből ezt a részt kivesszük. Kérünk, amennyiben a hirdetésed moderálásra került, ne javítsd azt vissza, ellenkező esetben hirdetésedet véglegesen töröljük. Ha nem értesz egyet a moderálással, észrevételedet írd meg a info@masszazsguru.hu címre.

Miért lett visszautasítva a feladott hirdetésem?

Ennek három gyakori oka van. Egyrészt azokat a hirdetéseket utasítjuk vissza, amik akár a feltöltött képek okán, akár a hirdetés szövege miatt menthetetlenül jó ízlést sértenek. Másrészt visszautasításra kerülnek azok a hirdetések, amelyekhez a feltöltött képek mindegyike egy másik honlap logóját is tartalmazza. Továbbá azon hirdetéseket is visszautasítjuk, melynek szereplői az adott kategóriában már rendelkeznek egy érvényes hirdetéssel.

Mire jó az, hogy felfüggeszthetem a hirdetésem?

Abban az esetben, ha hosszabb időre elutazol, vagy bármi egyéb ok miatt huzamosabb ideig nem foglalkozol masszázzsal, vélhetően nem szeretnél telefont sem kapni ezügyben. Ekkor érdemes felfüggeszteni hirdetésed, ugyanis a felfüggesztett hirdetésedet bármikor újra aktíválhatod, és ilyenkor nem kell újra hírdetésfeladással, képfeltöltéssel bajlódnod.

Mit tegyek, ha még kérdésem van?

Tekints át az "Áraink" menüpont alatt szereplő kérdésekre adott válaszainkat is. Ám ha még ekkor is kérdésed van, kérdezz bátran! Ezt az e-mail címen teheted meg.

Próbáld ki most!

Miért pont a MasszázsGuru.hu?


Mielőtt felsorolnánk pár pontban, miért is a MasszázsGuru.hu, hadd mondjam el, miért is jöttünk létre. Úgy tapasztaljuk, hogy ezen piacon a hirdetők (szolgáltatók) mennyisége és az igények sokfélesége megkívánja és igényli a hirdetési lehetőségek többszínűségét, a választási lehetőségek nagyobb szabadságát. A MasszázsGuru.hu, kimondottan a masszőzök és masszőrök sokszínű szabad hirdetési felületeként jött létre. Fontos, hogy tudd, mi nem állítjuk, hogy mi vagyunk a leg-leg-leg...., de mindent megteszünk, hogy odakerüljünk, tisztelve a már elismert oldalakat. Célunk a hirdetők és vendégeik igényeit maximálisan kiszolgálni és a két "tábor" közötti kapcsolatot erősíteni.

Tehát akkor miért is épp a MasszázsGuru.hu?

Kívánjuk hogy a Masszázsguru segítségével egyre több vendéged legyen és megelégedve használd az oldalt.

Ne feledd, bárhogy is döntesz, bölcsen döntöttél!Tippek