MasszázsGuru.hu

Az oldalt jelenleg 9 látogató böngészi.
SportTarsKereso.hu


mással


     másabb

Gyógymasszőrök - 4 kezes masszázs

4 kezes masszázs
 

4 kezes masszázsok:
svéd masszázs
gyógymasszázs
relax masszázs
sport masszázs
olajos masszázs
aromaterápiás masszázs
www.4kez.hu/lelek-masszazs/
4kez.hu/masszazs-derek-es-hatfajas-ellen/ www.4kez.hu/masszazs-derek-es-hatfajas-ellen/
www.4kez.hu/menedzser-terapia/
www.4kez.hu/healy-kezeles/
www.4kez.hu/visszajelzesek/

Már az első kezelés után sokkal jobban aludtam éjjel, sőt délelőtt és délután is tudok szundikálni. Jó szívvel ajánlom mindenkinek Gergő és Ágota kezelését!

Joó Marianna
Gergő nagyon jó fej. Nyitott, segítő, kreatív, mentális technikái hatásosak, és nagyon tápláló a kezelése, hozzáfordulása.

Horváth László
Szeretetteljes közegben, felszabadító energiákkal, újra építik a testet-lelket

Berill S.
Részt vettem egy energetikai kezelésen Gergővel és Ágotával. Nagyon kellemes tapasztalatban volt részem, mind a kezelés közben, mind a beszélgetésünk során. Tiszta szándék, jelenlét, figyelem, humor... másra nem is volt szükségem. 🙂 Hálás vagyok, hogy megismertelek Benneteket

K. Imre
Amióta Gergő és Ágota gyógyított, egyre jobban érzem magam. Elegendőt tudok aludni, munka közben pedig nyugodtabb és éberebb vagyok.

E. László
Pont egy stresszes meló időszakban vagyok , egy barátomhoz mentem át aznap , ott találkoztam Gergővel. 🙂 Éltem a a lehetőséggel és kipróbáltam lebegést . nagyon erősen és lágyan átpucolt , már az első percekben hatott , lement a haspuffadásom kilazultam , éreztem ahogy az erőközpontom összerendeződik a szétziláltságból . Olyan mintha egy egy eltömődött slag lettem volna amit ez az erő átmos m hogy újra tudjon a víz haladni rajta . Köszönöm köszönöm köszönöm még egyszer ezt az estét nagyon jó volt . Másnap 3 óra alvással is bírtam a munkában az ütemet még fogok hozzád menni !

E. Ildikó
Először kicsit furcsálltam, hogy ütemesen rázzák a testem egy-egy pontját, és hogy a masszázs nem a hagyományos “jól megnyomkodás”, hanem annak finom érintés változata. A rázás és az érintések sokasága olyan érzetet hozott bennem létre, mintha táncolnék, és az érintések, mozgatások maga a koreográfia.
A rázás üteme lehet megegyezik az alfa hangéval? Nem tudom, de hogy remekül ellazultam tőle, az biztos. Lazán, és könnyeden éreztem magam mikor elbúcsúztunk.
Köszönet és hála érte nektek!

H. Anna
Idegbecsípődés miatt mozdítani nem bírtam a nyakam, fejem. Gergő első kezeléstől elmúlt a fájdalom, és nagyjából jól mozgatható lett a nyakam, második kezelés után teljesen megszűnt minden fájdalom, és teljesen kilazult a nyakam.
Köszönöm és ajánlom mindenkinek!

G. Mónika
Köszönöm Gergő azt, amit tőletek kaptam. Óriási súly szakadt le rólam mint éteri hurcolt felesleges harcok lenyomatai .amit éreztem közben az egy fokozatos növekvő béke és tiszta önbecsülési megnyílás önmagam felé ..evvel az erővel megkétszerezve tudom a dolgomat tenni most az embertársaim felé segítői szándékban . Ez nem egy írjunk valamit ,hogy töltsük ki a sorokat szöveg, hanem valódi hálaadás és köszönet irántad, irántatok az energetikai munkátokért . Isten megáldjon titeket útjaitokon.
Köszönöm!

Sz. Gábor
Pár nap után elmondhatom, hogy a fájós bal vállam jól érzi magát. A térdem az első napokban, hol jobban fájt, hol alig. Mostanra már nem fáj. Üdvözlettel: Márti

Z. Márti
Nagyon kellemes volt a masszázs, nem beszélve arról a kedves, mindenre odafigyelő gyógyításról, amit a két fiatal tudásából átadott, melyet a mindennapokban azóta is alkalmazok.
Köszönöm mindkettőtöknek!

T. Teréz
A lábam sokkal jobb lett. Eddig 60 napra menstruáltam most 25 re megjött, amire nem volt példa, és olyan szinten vérzek hogy bődület! (tisztulás?) Megértettem sok mindent.
Megszállt a béke.

K. Adrienn
Anyukámmal csodát tettek! Hála!

Z. Zelma
Tegnap “véletlenül” találkoztam Gergellyel, abszolút kezelési kereteken kívül, aminek a vége mégis kezelés lett. 🙂
Miután több mint tíz évig ismerkedtem, próbálgattam a hagyományos kereteken túli utakat, sok spirituális, holisztikus módszerrel találkoztam, és sokszor derült ki, hogy “ezo bullshit”-ről van csak szó. így némi fenntartással kezeltem Gergely ajánlatát, aki mondta, hogy érzi, hallotta is fél füllel, milyen feszültségben vagyok, és ha elfogadom megkezelne. Először is ezt emelném ki: hogy felajánlotta, abszolút finom, szeretetteljes távolból, hogy lehetőségem legyen udvariasan elutasítani is.
Ez számomra nagyon megnyugtató és nagyon emberi, ezen felül pedig hitelesítő gesztus is volt.

A kezelés maga abból állt, hogy a tarkómra és a gerincemre (hol itt-hol ott a gerinc mentén) tette a kezét. olyan térben voltunk, ahol nem messze épp egy indulatos veszekedés is zajlott, így nem tudtam igazán ellazulni, mégis érezni véltem vmi kellemes nyugalmat. Talán ahhoz tudnám hasonlítani, mintha valahogy folyt volna ki belőlem a stressz azon az oldalon, ahol Gergely ült. (balról a veszekedés hangjai jöttek be, jobbra pedig távozott kifelé a stressz)
Végül csak vmi nagy békés nyugalmat éreztem, és szinte mintha az arcom is kisimult volna…(ezt a változást, a jól észlelhető békességet) a jelenlévők, akik még ott voltak akkor, is visszajelezték.

Mindemellett jól esett Gergely nyugalma, kedves, figyelmes jelenléte. csak ajánlani tudom!
Köszönöm az élményt!

D. Judit


Férfi és női érintés a teljesség megéléséhez. Ringató, relaxáló frissítő masszázs a teljes testen, ami ellazít, feltölt, megfiatalít.

Megtapasztalod a Teljességet.

Derék- és hátfájással küzdesz? Sokat görnyedsz a számítógép előtt? Netán fizikai munkád során sérültél meg? Megjártál sok orvost, de a hagyományos kezelések és gyógyszerek nem bizonyultak hatásosnak? Keresed a megoldást mozgásszervi problémáidra? Mit szólnál egy alternatív gyógymódhoz? Fájdalom- és gyógyszermentesen? Hallottál már a négy kezes masszázsról?

A vezetői életformából adódó feszültségek és stressz okozta fájdalmak megkeserítik sok menedzser életét. Ezektől a fizikai fájdalmaktól szabadítunk meg speciális menedzser terápiákkal. A masszázst férfi és női masszőr végzi a testen, így négy összehangolt kéz érint egyszerre a teljesség megéléséért.

Kiváló lazító, nyugtató masszázs és egyben frissítő hatása is van a szellemre, tudatra, és a testre.

Ezzel a technikával lehetőség nyílik megtapasztalni 1 óra alatt a wellness hétvégénél is pihentetőbb kikapcsolódást, feltöltődést.

www.4kez.hu/visszajelzesek/
 

Helyszin:

lágymányosi hídnal

Elérhető:

10-18

Telefon:

703672711

Ha telefonálsz, kérünk, hivatkozz a MasszázsGuru.hu oldalra!

Mit gondolsz erről a hirdetésről?

(Véleményedet csak a hirdető fogja látni.)

Kedves, aranyos.
Sok sikert kívánok neki.
Megakadt rajta a szemem,
többször is megnéztem már.
Kihagyhatatlan!
Muszáj lesz felhívnom!

Ezt üzenem neki:


Ötlet:
Ha kérdeztél is a hirdetőtől, add meg az elérhetőséged,
hogy legyen esélyed választ kapni.

Küldd el ezt a hirdetést ismerősödnek!

Ismerősöd e-mail címe:

A Te e-mail címed:

(ide kapod a visszaigazolást)

Ajánlásod:Hirdetés linkje:Tetszik, amit látsz?

Üdvözlünk oldalunkon!

Örülünk, hogy ellátogattál hozzánk. De reméljük, ez Neked fog igazán örömödre szolgálni! Nézz körül, tájékozódj, gyönyörködj. Aztán ha döntöttél, elő a telefonnal...
Amennyiben oldalunkon megtaláltad a kiválasztott masszőzt vagy masszőrt, kérünk, hivatkozz a MasszázsGuru-ra a hirdetőnél! Köszönjük.

 

Újdonságok hirdetőinknek

Növeld látogatottságod hirdetésed optimalizálásával! INGYENES!

2012. november óta oldalunk főoldaláról a hirdetéseket akár az egyes masszázsfajták nevére kattintással is megtalálhatják látogatóink. Ellenőrizd le, hogy a te hirdetésed is ott van-e a listában? Kattints főoldalunkon az általad nyújtott masszázsfajták mindegyikére, és győződj meg róla, hogy a találati listában ott van-e a hirdetésed. Ha hirdetésedet nem találod, akkor aktualizáld annak tartalmát: belépve oldalunkra, a hirdetéskezelő felületeden módosítsd a *Masszázstípusok* pontot: szerepeltesd benne az általad kínált masszázsfajtákat!

Emeld ki hirdetésed gyorshír beküldésével! INGYENES!

2012. októberétől működő lehetőség keretében adj hírt akcióidról, vagy egyszerűen csak lásd el praktikus ötletekkel, vagy épp napi aktuális egészségmegörző tanácsokkal potenciális vendégeidet - és növeld ezzel szakmai presztizsed és látogatottságod!
Gyorshír beküldéséhez hirdetéskezelő felületeden kattints hirdetésedre, és használd az erre szolgáló részt!

Nézd meg saját hirdetésed látogatottsági statisztikáját! INGYENES!

Minden felhasználónk megtekintheti feladott hirdetésének napi látogatottságát - egy hétre visszamenőleg. Mindezen lehetőséget a MasszázsGuru.hu oldalra való belépést követően Hirdetéskezelő felületen, a feladott hirdetésre kattintva van mód megtekinteni.
A statisztikai felületen egyúttal az is nyomon követhető, hogy az adott hirdetés melyik napon lesz legközelebb ingyenesen látható.

Hatnaponként ingyen is!

Minden hirdetést hatnaponként egy napon ingyenesen jelenítünk meg - függetlenül attól, hogy a hirdető rendelkezik-e a folyamatos megjelenéshez szükséges zsetonnal, vagy sem.

Módosítsd hirdetésed szövegét, és cserélgesd fényképeidet, amikor csak akarod! INGYENES!

Feladott hirdetéseidnek nemcsak a szöveges részét módosíthatod, hanem fényképeidet is kedvedre cserélgetheted. Letörölheted a megunt fotókat, és újakat tölthetsz fel helyettük. Bármikor megváltoztathatod a nyitóoldali fotódat is. Természetesen mindez nem kerül plusz zsetonodba.
Mindehhez használd belépés után a Hirdetéskezelő felületet!


Tippek