MasszázsGuru.hu

Az oldalt jelenleg 6 látogató böngészi.
SportTarsKereso.hu


mással


     másabb

Gyógymasszőrök - Dajane

Dajane
 

Svédmasszázs, frissítő masszázs, talpmasszázs, tradicionális thai masszázs, holistic pulsing (lélekmasszázs, pulzterápia)

Dajane vagyok, szakképzett, gyakorlott masszőz. Természetes gyógymódokkal foglalkozom, évek óta kezelek masszázstechnikáimmal. Szeretettel várok mindenkit Budapest, V. Alkotmány u. 31. szám alatt, kellemes, nyugodt környezetben.

Szolgáltatásaim:
- A holistic pulsing (lélekmasszázs) egy gyengéd, mégis intenzív lazítási technika, a testben áramló energiák blokkjainak feloldására. Hatására kialakul a test-lélek-szellem közötti egyensúly. A szervezet természetes védekező- és öngyógyító ereje aktivizálódik. A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. A kezelés ruhában, masszázságyon történik.
Ez a terápiás módszer, segíti a pszichoszomatikus, prevenciós, krónikus degeneratív betegségekben szenvedők gyógyulását. A Holistic Pulsing kezelés azoknak ajánlott, akik túlterheltek, mindennapi erős stressznek vannak kitéve, nem lokalizálható, pszichoszomatikus eredetű panaszaik vannak, rossz a közérzetük. Jó eredménnyel alkalmazható a félelmek oldásában, a pánikbetegség, a depresszió gyógyításában, mint kisegítő terápia. Terhes kismamák és gyermekek számára ugyancsak jótékonyan hat az ellazulást segítő, stressz-oldó, nyugalmat fenntartó lélekmasszázs.
- A frissítő masszázs mely lazít, nyugtat, feltölt.
- A svédmasszázs az izomzatot gyúrja át, fellazítja a stressz okozta csomókat, enyhíti az izomláz, megerőltetés fájdalmát, gyorsítja a regenerálódást.
- A talpmasszázs méregtelenít, aktiválja a szervek, a nyirokrendszer működését. Beindítja a szervezet öngyógyító erőit. Kiegészítő gyógy terápiaként is ajánlom, gyermekek számára is.
- A tradicionális thai masszázs egy komplex kezelés. Hatása elsősorban az energiarendszer harmonikus egyensúlyba hozása, szabad áramlása. A masszázs az izmok nyomásával, nyújtásával, a testrészek sajátos kimozgatásával, kiropogtatásával fokozza a szabad energiaáramlás.

Minden masszázsfajta önmagában teljes. A masszázsterápia jótékony hatásai:
- izületi, gerinc, izomfájdalmak, izomgörcsök, lazítása, megszüntetése
- stressz, szorongás, feszültség, alvászavar enyhítése,
- vérkeringés, nyirokkeringés, szabad energiaáramlás fokozása,
- a harmónia, jó közérzet, felszabadultság elérése.
- meglévő betegség kezelésének kiegészítő terápiája

Ha nem veszem fel a telefont, akkor kezelek, kérem, hagyjon üzenetet, hogy visszahívhassam.
Egyeztetett időpontban fogadom, számkijelzett hívását a +36 20/396-39-38-as telefonszámon várom.

 

Helyszin:

Alkotmány u. (5. kerület)

Elérhető:

9.00-16.00

Telefon:

20/396-39-38

Ha telefonálsz, kérünk, hivatkozz a MasszázsGuru.hu oldalra!

Mit gondolsz erről a hirdetésről?

(Véleményedet csak a hirdető fogja látni.)

Kedves, aranyos.
Sok sikert kívánok neki.
Megakadt rajta a szemem,
többször is megnéztem már.
Kihagyhatatlan!
Muszáj lesz felhívnom!

Ezt üzenem neki:


Ötlet:
Ha kérdeztél is a hirdetőtől, add meg az elérhetőséged,
hogy legyen esélyed választ kapni.

Küldd el ezt a hirdetést ismerősödnek!

Ismerősöd e-mail címe:

A Te e-mail címed:

(ide kapod a visszaigazolást)

Ajánlásod:Hirdetés linkje:Tetszik, amit látsz?

Üdvözlünk oldalunkon!

Örülünk, hogy ellátogattál hozzánk. De reméljük, ez Neked fog igazán örömödre szolgálni! Nézz körül, tájékozódj, gyönyörködj. Aztán ha döntöttél, elő a telefonnal...
Amennyiben oldalunkon megtaláltad a kiválasztott masszőzt vagy masszőrt, kérünk, hivatkozz a MasszázsGuru-ra a hirdetőnél! Köszönjük.

 

Újdonságok hirdetőinknek

Növeld látogatottságod hirdetésed optimalizálásával! INGYENES!

2012. november óta oldalunk főoldaláról a hirdetéseket akár az egyes masszázsfajták nevére kattintással is megtalálhatják látogatóink. Ellenőrizd le, hogy a te hirdetésed is ott van-e a listában? Kattints főoldalunkon az általad nyújtott masszázsfajták mindegyikére, és győződj meg róla, hogy a találati listában ott van-e a hirdetésed. Ha hirdetésedet nem találod, akkor aktualizáld annak tartalmát: belépve oldalunkra, a hirdetéskezelő felületeden módosítsd a *Masszázstípusok* pontot: szerepeltesd benne az általad kínált masszázsfajtákat!

Emeld ki hirdetésed gyorshír beküldésével! INGYENES!

2012. októberétől működő lehetőség keretében adj hírt akcióidról, vagy egyszerűen csak lásd el praktikus ötletekkel, vagy épp napi aktuális egészségmegörző tanácsokkal potenciális vendégeidet - és növeld ezzel szakmai presztizsed és látogatottságod!
Gyorshír beküldéséhez hirdetéskezelő felületeden kattints hirdetésedre, és használd az erre szolgáló részt!

Nézd meg saját hirdetésed látogatottsági statisztikáját! INGYENES!

Minden felhasználónk megtekintheti feladott hirdetésének napi látogatottságát - egy hétre visszamenőleg. Mindezen lehetőséget a MasszázsGuru.hu oldalra való belépést követően Hirdetéskezelő felületen, a feladott hirdetésre kattintva van mód megtekinteni.
A statisztikai felületen egyúttal az is nyomon követhető, hogy az adott hirdetés melyik napon lesz legközelebb ingyenesen látható.

Hatnaponként ingyen is!

Minden hirdetést hatnaponként egy napon ingyenesen jelenítünk meg - függetlenül attól, hogy a hirdető rendelkezik-e a folyamatos megjelenéshez szükséges zsetonnal, vagy sem.

Módosítsd hirdetésed szövegét, és cserélgesd fényképeidet, amikor csak akarod! INGYENES!

Feladott hirdetéseidnek nemcsak a szöveges részét módosíthatod, hanem fényképeidet is kedvedre cserélgetheted. Letörölheted a megunt fotókat, és újakat tölthetsz fel helyettük. Bármikor megváltoztathatod a nyitóoldali fotódat is. Természetesen mindez nem kerül plusz zsetonodba.
Mindehhez használd belépés után a Hirdetéskezelő felületet!


Tippek