MasszázsGuru.hu

Az oldalt jelenleg 9 látogató böngészi.

 

Ez a Te hirdetésed helye: 882x67 pixel.   Érdeklődj az info@masszazsguru.hu címen!

Gyógymasszőrök - Reikis kuckó

Reikis kuckó
 

Masszázsvariációk:
Szeretetmasszázs, /nem erotikus! /
Táltosmasszázs(csontkovácsolás)
Svéd,
Izlandi,
Stresszoldó,
Gerinc,
Gyógymasszázsok
Talp és fej reflexológia
REIKI energia kezelés
nyirokmasszázs

Szeretetmasszázs, biomasszázs, lélekmasszázs...

AZ ÉRINTÉS CSODÁJA /nem erotikus ! /

Könnyed érintés, simogatás, nagyon kellemes, finom mozdulatok. Teljes ellazulást biztosít, feltölt, és harmonizálja, kiegyensúlyozza az energiákat.

A kezelés alatt tenyérrel és ujjbegyekkel simítom végig a bőrt, végig a meridián vonalakon, egyes helyeken hosszabban időzve. Az érintés minél finomabb, annál mélyebb részekre tudok behatolni. Ezáltal nemcsak a depressziós, neurotikus betegeknél hatásos, de a szervi elváltozások esetén is segíti a gyógyulást.

Az érintés mai rohanó világunkban sajnos egyre kevésbé kap helyet, holott az egyik legalapvetőbb gyógyító, feszültségoldó, fájdalomcsillapító "eszközünk". A bőr simogatása, ingerlése során a szervezet hormontermelése beindul, jobb lesz a közérzet, csökken a fájdalom, egy általános jó érzés lesz úrrá rajtunk. Az energiák kiegyenlítődnek, szervezetünk egyensúlyba kerül, oldódnak a feszültségek, a lerakódott csomók.

Könnyűnek, frissnek és boldognak érezzük magunkat utána.

Ezt a egy órát mindenki megérdemli az egészsége és nyugalma érdekében!
bejelentkezés telefonon.
.
 

Helyszin:

Adria sétány (14. kerület)

Elérhető:

9.00-20.00

Telefon:

06303107990

Ha telefonálsz, kérünk, hivatkozz a MasszázsGuru.hu oldalra!

Mit gondolsz erről a hirdetésről?

(Véleményedet csak a hirdető fogja látni.)

Kedves, aranyos.
Sok sikert kívánok neki.
Megakadt rajta a szemem,
többször is megnéztem már.
Kihagyhatatlan!
Muszáj lesz felhívnom!

Ezt üzenem neki:


Ötlet:
Ha kérdeztél is a hirdetőtől, add meg az elérhetőséged,
hogy legyen esélyed választ kapni.

Küldd el ezt a hirdetést ismerősödnek!

Ismerősöd e-mail címe:

A Te e-mail címed:

(ide kapod a visszaigazolást)

Ajánlásod:Hirdetés linkje:Tetszik, amit látsz?

Üdvözlünk oldalunkon!

Örülünk, hogy ellátogattál hozzánk. De reméljük, ez Neked fog igazán örömödre szolgálni! Nézz körül, tájékozódj, gyönyörködj. Aztán ha döntöttél, elő a telefonnal...
Amennyiben oldalunkon megtaláltad a kiválasztott masszőzt vagy masszőrt, kérünk, hivatkozz a MasszázsGuru-ra a hirdetőnél! Köszönjük.

 

Újdonságok hirdetőinknek

Növeld látogatottságod hirdetésed optimalizálásával! INGYENES!

2012. november óta oldalunk főoldaláról a hirdetéseket akár az egyes masszázsfajták nevére kattintással is megtalálhatják látogatóink. Ellenőrizd le, hogy a te hirdetésed is ott van-e a listában? Kattints főoldalunkon az általad nyújtott masszázsfajták mindegyikére, és győződj meg róla, hogy a találati listában ott van-e a hirdetésed. Ha hirdetésedet nem találod, akkor aktualizáld annak tartalmát: belépve oldalunkra, a hirdetéskezelő felületeden módosítsd a *Masszázstípusok* pontot: szerepeltesd benne az általad kínált masszázsfajtákat!

Emeld ki hirdetésed gyorshír beküldésével! INGYENES!

2012. októberétől működő lehetőség keretében adj hírt akcióidról, vagy egyszerűen csak lásd el praktikus ötletekkel, vagy épp napi aktuális egészségmegörző tanácsokkal potenciális vendégeidet - és növeld ezzel szakmai presztizsed és látogatottságod!
Gyorshír beküldéséhez hirdetéskezelő felületeden kattints hirdetésedre, és használd az erre szolgáló részt!

Nézd meg saját hirdetésed látogatottsági statisztikáját! INGYENES!

Minden felhasználónk megtekintheti feladott hirdetésének napi látogatottságát - egy hétre visszamenőleg. Mindezen lehetőséget a MasszázsGuru.hu oldalra való belépést követően Hirdetéskezelő felületen, a feladott hirdetésre kattintva van mód megtekinteni.
A statisztikai felületen egyúttal az is nyomon követhető, hogy az adott hirdetés melyik napon lesz legközelebb ingyenesen látható.

Hatnaponként ingyen is!

Minden hirdetést hatnaponként egy napon ingyenesen jelenítünk meg - függetlenül attól, hogy a hirdető rendelkezik-e a folyamatos megjelenéshez szükséges zsetonnal, vagy sem.

Módosítsd hirdetésed szövegét, és cserélgesd fényképeidet, amikor csak akarod! INGYENES!

Feladott hirdetéseidnek nemcsak a szöveges részét módosíthatod, hanem fényképeidet is kedvedre cserélgetheted. Letörölheted a megunt fotókat, és újakat tölthetsz fel helyettük. Bármikor megváltoztathatod a nyitóoldali fotódat is. Természetesen mindez nem kerül plusz zsetonodba.
Mindehhez használd belépés után a Hirdetéskezelő felületet!


Tippek