MasszázsGuru.hu

Az oldalt jelenleg 14 látogató böngészi.
Click for Holiday Sex Guide, sex links to Nightlfe world wide.

Gyógymasszőrök - Ágota

Ágota
 

Lomi-lomi Nui
Svéd masszázs
Sport masszázs
Lávaköves masszázs
Tantra


Ágota vagyok, masszőz-pszichológus.
Magamról a következőket mondhatom:

Kíváncsi természetem van, mindent tudni és érteni akarok. Legfőképp az Ember az érdeklődésem középpontja. Érteni akarom az emberi természetet, és ahogy egyre többet kutatok ez irányban, annál inkább érzem azt hogy semmit sem értek. Nagyjából ilyen motivációk által vezérelve lettem pszichológus, és évekig dolgoztam gyermekekkel és felnőttekkel is különböző kutatási területeken.

Hogy hogyan illik mindebbe a masszázs?
Igenis szépen: felfedeztem hogy nagyon sok olyan elem van az emberi pszichében amit a "hagyományos" verbális megközelítéssel nem lehet elérni. Viszont egy-egy érintés vagy mozdulat hatalmas mennyiségű információt tud a felszínre hozni. És mindezt fel lehet használni egy teljesebb élet megteremtéséhez.

Kezeléseim során egyre inkább igyekszem személyre szabott technikákkal dolgozni. A masszázsmozdulatokat a következő masszázsfajtákból hozom: svédmasszázs, sportmasszázs, lomi lomi, és olykor tantra masszázs elemeket is használok.

Masszázskezeléseim álltalában másfél órát vesznek igénybe, de esetenként 1 óra vagy 1 óra 15 perc is lehet maga a masszázs. Ezen kívül szeretem ha bőven jut idő egy beszélgetésre a masszázs előtt, vagy akár teázásra, saját készítésű almás pite fogyasztására...
Nem foglak feltartani ha sietsz, ilyenkor szemedbe nézek és már kezdhetünk is.

Naponta kettő vendégnél nemigazán tudok többet fogadni, ezért sokszor csak többszöri próbálkozás után lehet időpontot kapni nálam.

Ha úgy érzed megszólítom szíved ezekkel a sorokkal, szívesen látlak vendégként. Masszőrödként, barátodként, segítődként.
Gyere el hozzám ha pihenni szeretnél vagy feltöltődésre van szükséged, de szívesen látlak ha egy testi vagy lelki problémát is hozol. Ebben az esetben álltalában egy kezelés nem elég, ezért ha úgy látod dolgozni szeretnél magadon akkor fel tudok kínálni egy 5 alkalomból álló csomagot ami megbeszélés szerint masszázsokból és más különböző terápiás elemekből is állhat.


Várlak szeretettel!Hi, I am Agota and I can tell you the following about myself:

I am a masseuse and a psychologist. I was working as a psychologist for years before I discovered the power of touch. Just from curiosity I started a massage course, and I became amazed when realized how much a couple of strokes can give- sometimes way more than hours and hours of psychotherapy. The body has a beautiful and secret language, it tells us when to stop, when to start something, how to release a tension… we just have to listen. It can even tell us why do we face difficulties in certain life situations, and how to treat these difficulties- it has its own wisdom.

When you come to me for a massage I do the following:
I listen to you. To your words (if you have any to share). To your breathing. To the shining of your eyes. To the whisper of your skin.
I touch you. Very gently I slide my hands, arms, my skin on your body so that I can hear your body better: the tensions, the traumas, the joys, the memories it has stored that can be shared with me.
I listen again. In order to see what effect my touch had on you I continue listening carefully to know how I should touch you next.
I dance. I move around you, lifting and shaking out the tension from your body, pushing and then releasing your muscles and deeper tissue, stretching your joints.

I think it is very important if I can address you in your mother language, so I speak various languages… I can talk to you in German, Serbian, Spanish, even Portuguese (this last one however, is under development…)
 

Helyszin:

Flórián tér (3. kerület)

Elérhető:

H-P: 9-15

Telefon:

06703442114

Ha telefonálsz, kérünk, hivatkozz a MasszázsGuru.hu oldalra!

Mit gondolsz erről a hirdetésről?

(Véleményedet csak a hirdető fogja látni.)

Kedves, aranyos.
Sok sikert kívánok neki.
Megakadt rajta a szemem,
többször is megnéztem már.
Kihagyhatatlan!
Muszáj lesz felhívnom!

Ezt üzenem neki:


Ötlet:
Ha kérdeztél is a hirdetőtől, add meg az elérhetőséged,
hogy legyen esélyed választ kapni.

Küldd el ezt a hirdetést ismerősödnek!

Ismerősöd e-mail címe:

A Te e-mail címed:

(ide kapod a visszaigazolást)

Ajánlásod:Hirdetés linkje:Tetszik, amit látsz?

Üdvözlünk oldalunkon!

Örülünk, hogy ellátogattál hozzánk. De reméljük, ez Neked fog igazán örömödre szolgálni! Nézz körül, tájékozódj, gyönyörködj. Aztán ha döntöttél, elő a telefonnal...
Amennyiben oldalunkon megtaláltad a kiválasztott masszőzt vagy masszőrt, kérünk, hivatkozz a MasszázsGuru-ra a hirdetőnél! Köszönjük.

 

Újdonságok hirdetőinknek

Növeld látogatottságod hirdetésed optimalizálásával! INGYENES!

2012. november óta oldalunk főoldaláról a hirdetéseket akár az egyes masszázsfajták nevére kattintással is megtalálhatják látogatóink. Ellenőrizd le, hogy a te hirdetésed is ott van-e a listában? Kattints főoldalunkon az általad nyújtott masszázsfajták mindegyikére, és győződj meg róla, hogy a találati listában ott van-e a hirdetésed. Ha hirdetésedet nem találod, akkor aktualizáld annak tartalmát: belépve oldalunkra, a hirdetéskezelő felületeden módosítsd a *Masszázstípusok* pontot: szerepeltesd benne az általad kínált masszázsfajtákat!

Emeld ki hirdetésed gyorshír beküldésével! INGYENES!

2012. októberétől működő lehetőség keretében adj hírt akcióidról, vagy egyszerűen csak lásd el praktikus ötletekkel, vagy épp napi aktuális egészségmegörző tanácsokkal potenciális vendégeidet - és növeld ezzel szakmai presztizsed és látogatottságod!
Gyorshír beküldéséhez hirdetéskezelő felületeden kattints hirdetésedre, és használd az erre szolgáló részt!

Nézd meg saját hirdetésed látogatottsági statisztikáját! INGYENES!

Minden felhasználónk megtekintheti feladott hirdetésének napi látogatottságát - egy hétre visszamenőleg. Mindezen lehetőséget a MasszázsGuru.hu oldalra való belépést követően Hirdetéskezelő felületen, a feladott hirdetésre kattintva van mód megtekinteni.
A statisztikai felületen egyúttal az is nyomon követhető, hogy az adott hirdetés melyik napon lesz legközelebb ingyenesen látható.

Hatnaponként ingyen is!

Minden hirdetést hatnaponként egy napon ingyenesen jelenítünk meg - függetlenül attól, hogy a hirdető rendelkezik-e a folyamatos megjelenéshez szükséges zsetonnal, vagy sem.

Módosítsd hirdetésed szövegét, és cserélgesd fényképeidet, amikor csak akarod! INGYENES!

Feladott hirdetéseidnek nemcsak a szöveges részét módosíthatod, hanem fényképeidet is kedvedre cserélgetheted. Letörölheted a megunt fotókat, és újakat tölthetsz fel helyettük. Bármikor megváltoztathatod a nyitóoldali fotódat is. Természetesen mindez nem kerül plusz zsetonodba.
Mindehhez használd belépés után a Hirdetéskezelő felületet!


Tippek