MasszázsGuru.hu

Az oldalt jelenleg 20 látogató böngészi.
SportTarsKereso.hu


mással


     másabb

Gyógymasszőrök - Ágota

Ágota
 

Lomi-lomi Nui
Svéd masszázs
Sport masszázs
Lávaköves masszázs



Ágota vagyok, masszőz-pszichológus.
Magamról a következőket mondhatom:

Kíváncsi természetem van, mindent tudni és érteni akarok. Legfőképp az Ember az érdeklődésem középpontja. Érteni akarom az emberi természetet, és ahogy egyre többet kutatok ez irányban, annál inkább érzem azt hogy semmit sem értek. Nagyjából ilyen motivációk által vezérelve lettem pszichológus, és évekig dolgoztam gyermekekkel és felnőttekkel is különböző kutatási területeken.

Hogy hogyan illik mindebbe a masszázs?
Igenis szépen: felfedeztem hogy nagyon sok olyan elem van az emberi pszichében amit a "hagyományos" verbális megközelítéssel nem lehet elérni. Viszont egy-egy érintés vagy mozdulat hatalmas mennyiségű információt tud a felszínre hozni. És mindezt fel lehet használni egy teljesebb élet megteremtéséhez.

Kezeléseim során egyre inkább igyekszem személyre szabott technikákkal dolgozni. A masszázsmozdulatokat a következő masszázsfajtákból hozom: svédmasszázs, sportmasszázs, valamint a lomi lomi.

Masszázskezeléseim álltalában másfél órát vesznek igénybe, de esetenként 1 óra vagy 1 óra 15 perc is lehet maga a masszázs. Ezen kívül szeretem ha bőven jut idő egy beszélgetésre a masszázs előtt, vagy akár teázásra, saját készítésű almás pite fogyasztására...
Nem foglak feltartani ha sietsz, ilyenkor szemedbe nézek és már kezdhetünk is.

Naponta kettő vendégnél nemigazán tudok többet fogadni, ezért sokszor csak többszöri próbálkozás után lehet időpontot kapni nálam.

Ha úgy érzed megszólítom szíved ezekkel a sorokkal, szívesen látlak vendégként. Masszőrödként, barátodként, segítődként.
Gyere el hozzám ha pihenni szeretnél vagy feltöltődésre van szükséged, de szívesen látlak ha egy testi vagy lelki problémát is hozol. Ebben az esetben álltalában egy kezelés nem elég, ezért ha úgy látod dolgozni szeretnél magadon akkor fel tudok kínálni egy 5 alkalomból álló csomagot ami megbeszélés szerint masszázsokból és más különböző terápiás elemekből is állhat.


Várlak szeretettel!



Hi, I am Agota and I can tell you the following about myself:

I am a masseuse and a psychologist. I was working as a psychologist for years before I discovered the power of touch. Just from curiosity I started a massage course, and I became amazed when realized how much a couple of strokes can give- sometimes way more than hours and hours of psychotherapy. The body has a beautiful and secret language, it tells us when to stop, when to start something, how to release a tension… we just have to listen. It can even tell us why do we face difficulties in certain life situations, and how to treat these difficulties- it has its own wisdom.

When you come to me for a massage I do the following:
I listen to you. To your words (if you have any to share). To your breathing. To the shining of your eyes. To the whisper of your skin.
I touch you. Very gently I slide my hands, arms, my skin on your body so that I can hear your body better: the tensions, the traumas, the joys, the memories it has stored that can be shared with me.
I listen again. In order to see what effect my touch had on you I continue listening carefully to know how I should touch you next.
I dance. I move around you, lifting and shaking out the tension from your body, pushing and then releasing your muscles and deeper tissue, stretching your joints.

I think it is very important if I can address you in your mother language, so I speak various languages… I can talk to you in German, Serbian, Spanish, even Portuguese (this last one however, is under development…)
 

Helyszin:

Flórián tér (3. kerület)

Elérhető:

H-P: 9-15

Telefon:

06703442114

Ha telefonálsz, kérünk, hivatkozz a MasszázsGuru.hu oldalra!

Mit gondolsz erről a hirdetésről?

(Véleményedet csak a hirdető fogja látni.)

Kedves, aranyos.
Sok sikert kívánok neki.
Megakadt rajta a szemem,
többször is megnéztem már.
Kihagyhatatlan!
Muszáj lesz felhívnom!

Ezt üzenem neki:


Ötlet:
Ha kérdeztél is a hirdetőtől, add meg az elérhetőséged,
hogy legyen esélyed választ kapni.

Küldd el ezt a hirdetést ismerősödnek!

Ismerősöd e-mail címe:

A Te e-mail címed:

(ide kapod a visszaigazolást)

Ajánlásod:



Hirdetés linkje:



Próbáld ki most!

Hogyan keress? Mire figyelj?


Kérünk, hogy amikor masszőzt vagy masszőrt keresel, ne csak a fényképek alapján válassz. Mindenképp olvasd át, hogy a hirdető milyen szolgáltatást kínál, mely kerületben dolgozik és mikor érhető el. Ezáltal megkíméled magad a felesleges telefonálgatástól és nagy eséllyel a számodra megfelelő hirdetőt fogod felhívni.

Ha kérdésed van egy hirdetőhöz, telefonálás előtt oldalunkon keresztül is kérdezhetsz tőle. A hirdető adatlapján, ahol véleményt mondhatsz a masszőzről vagy masszőrről, kérdésedet is nyugodtan elküldheted neki. Az itt írt soraidat csak a hirdető fogja látni, oldalunkon sehol máshol nem jelenik meg.
Azonban ügyelj arra, hogy ha választ is vársz kérdésedre, add meg valamilyen (vagy minél több) elérhetőségedet, hogy a hirdető tudjon hol válaszolni Neked.

Sikeres keresést kívánunk!


Tippek