MasszázsGuru.hu

Az oldalt jelenleg 10 látogató böngészi.
SportTarsKereso.hu


mással


     másabb

Szabályzat

Felhasználási feltételek és adatvédelmi szabályzat

A szolgáltatás felhasználói ráutaló magatartással elfogadják a Felhasználási feltételeket és adatvédelmi szabályzatunkat.

A MasszázsGuru.hu-t csak 18. életévét betöltött személy használhatja.
A felhasználó felelős minden olyan tevékenységért, amely saját regisztrált neve alatt a rendszerben történik.
A felhasználó felelős azért, hogy a jelszavát biztonságban tartsa.
A felhasználó nem támadhat, inzultálhat, semmilyen módon nem sérthet meg más felhasználókat.
A felhasználó nem használhatja a MasszázsGuru.hu szolgáltatást illegális tevékenységre.
A felhasználó minden olyan tartalomért felelősséggel tartozik - legyen az szöveg, vagy kép -, amit a MasszázsGuru.hu-n megjelentet.
A felhasználó nem tölthet a MasszázsGuru.hu-ra vírust, vagy más kártékony kódot.
A felhasználó nem sérthet semmiféle érvényben lévő jogszabályt.
Ha egy felhasználó úgy találja, hogy a MasszázsGuru.hu felületén található valamely kép vagy szöveg jogsérelmet okoz számára, és ezt hitelt érdemlően bizonyítja, az üzemeltetők 24 órán belül eltávolítják a fájlt.
A MasszázsGuru.hu oldalon található tartalmak a felhasználók feltöltéseinek eredményei, ezért az oldal üzemeltetői semmilyen felelősséget nem vállalnak.
Nem vállalunk felelőséget a tagok közötti kommunikációért.
Hirdetéseik feladásánál Felhasználási feltételeinket elfogadják, azokat betartva töltik fel adataikat és elérhetőségeiket. Ezek megszegéséért moderálás, a későbbiekben az oldalról való kitiltás következik.
A beküldött tartalmak jogtisztaságát nem áll módunkban ellenőrizni. Amennyiben nem jogtiszta tartalmat vél felfedezni oldalunkon, kérjük jutassa el hozzánk a hiteles tulajdonos dokumentációt, amely igazolja, hogy a jogok kinek a birtokában vannak, ezután levesszük oldalunkról az adott tartalmat.
Az oldal üzemeltetői a hirdetők tevékenységétől elkülönülnek, azokért semmilyen felelősséget nem vállalnak. A MasszázsGuru.hu mindössze hirdetőfelületet biztosít, a prostitúció elleni törvényeket betartva.
Hirdetőink adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek nem áll módunkban kiadni.
A linkek ezen az oldalon, amik más oldalakhoz vezetnek, nem tartoznak a MasszázsGuru.hu irányitása alá.Nem vagyunk felelősek ezen oldalak szabályzata, tartalma vagy biztonságáért.
A MasszázsGuru.hu törekszik a megbízható működésre, de a szolgáltatás elérhetőségében bekövetkező esetleges átmeneti zavarokért, és a feltöltött anyagok integritásáért és elérhetőségéért nem vállal felelősséget.

Tartalmi irányelvek

Ne légy bántó - Ne tölts fel fenyegető, ízléstelen, rágalmazó, mások személyiségi jogait vagy emberi méltóságát sértő, gyűlöletkeltő, uszító anyagot. Ne is írj ilyen tartalmú kommenteket.
Ne támadd a kisebbségeket - Ne tölts fel, ne publikálj olyan tartalmakat, amik a kisebbségeket bármilyen formában sérthetik. Ne add ki magad másnak - Ne add ki magad hivatalos képviselőnkként, és ne kelts olyan benyomást, mintha kapcsolatban lennél egy MasszázsGuru.hu képviselővel. Ne csinálj úgy, mintha egy másik felhasználó volnál, ne publikálj más nevében.
Ne hamisíts - Ne hamisíts azonosítókat, ne használd másét.
Ne plagizálj, ne lopj - Ne tölts fel olyan anyagokat, amelyeknek a közléséhez nincs jogod vagy amit más már feltöltött.
Ne sértsd mások jogait - Ne tölts fel, ne publikálj, illetve semmilyen formában ne tegyél hozzáférhetővé olyan tartalmat, amely szerzői jogot, kereskedelmi titkot, szabadalmat, védjegyet vagy bármilyen tulajdonosi jogot sérthet.
Ne reklámozz a hozzászólásokban - Ne szúrj reklámokat a hozzászólásokba, mert töröljük.
Ne bánts minket - Ne próbálj működési zavart okozni a MasszázsGuru.hu rendszereiben.
Ne zaklass. - Ne ijesztgess vagy zaklass semmilyen módon más felhasználókat, hirdetőket.

Jognyilatkozat

Szeretnénk ezúton is felhívni figyelmet arra, hogy szexuális szolgáltatás nyújtását a törvény bünteti.

 • 1999. évi LXXV. törvény - A szervezett bűnözés, valamint az azzal összefüggő egyes jelenségek elleni fellépés szabályairól és az ehhez kapcsolódó törvénymódosításokról

  11.§
  Tilos írásban, kép- vagy hangrögzítő illetve más berendezés útján szexuális szolgáltatást felajánlani, azt hirdetni vagy ilyen cselekményekben közreműködni.

 • 1999. évi LXIX. törvény - A szabálysértésekről: A szexuális szolgáltatás felkínálásának, hirdetésének tilalma

  145.§
  (1) Aki a külön jogszabályban meghatározott tilalmat megszegve szexuális szolgáltatást írásban, kép- vagy hangrögzítés, illetőleg más berendezések útján felkínál, reklámoz vagy ilyen cselekményben közreműködik, százezer forintig terjedő pénzbírsággal súlytható.
  (2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt az eljárás a rendőrség hatáskörébe tartozik.
 •  

  A fenti törvény értelmében az oldalainkon megjelenő hirdetések tartalmáért az oldal üzemeltetői semmilyen felelősséget nem vállalnak!

   

  Próbáld ki most!

  Miért pont a MasszázsGuru.hu?


  Mielőtt felsorolnánk pár pontban, miért is a MasszázsGuru.hu, hadd mondjam el, miért is jöttünk létre. Úgy tapasztaljuk, hogy ezen piacon a hirdetők (szolgáltatók) mennyisége és az igények sokfélesége megkívánja és igényli a hirdetési lehetőségek többszínűségét, a választási lehetőségek nagyobb szabadságát. A MasszázsGuru.hu, kimondottan a masszőzök és masszőrök sokszínű szabad hirdetési felületeként jött létre. Fontos, hogy tudd, mi nem állítjuk, hogy mi vagyunk a leg-leg-leg...., de mindent megteszünk, hogy odakerüljünk, tisztelve a már elismert oldalakat. Célunk a hirdetők és vendégeik igényeit maximálisan kiszolgálni és a két "tábor" közötti kapcsolatot erősíteni.

  Tehát akkor miért is épp a MasszázsGuru.hu?

  Kívánjuk hogy a Masszázsguru segítségével egyre több vendéged legyen és megelégedve használd az oldalt.

  Ne feledd, bárhogy is döntesz, bölcsen döntöttél!  Tippek