MasszázsGuru.hu

Az oldalt jelenleg 5 látogató böngészi.
SportTarsKereso.hu


mással


     másabb

Hirdetési áraink  egyéni hirdetőknek *

Hatnaponként ingyen!

Jelenleg minden hirdetést hatnaponként egy napon ingyenesen jelenítünk meg - függetlenül attól, hogy a hirdető előfizetőnk volt-e valaha, vagy sem.

Tehát ha egyáltalán nem akarsz fizetni az oldal használatáért, akkor is érdemes hirdetned nálunk, mert hatnaponként ingyen is megtalálnak a lehetséges vendégeid.

Amennyiben előfizetőnk vagy, és így rendelkezel a folyamatos megjelenéshez szükséges zsetonnal, az ingyenes napokon akkor is zsetonfelhasználás nélkül, vagyis ingyen jelenik meg hirdetésed.

Akciónk visszavonásig, de legalább 2023. szeptember 30-ig érvényes.Érvényes 2009. december 01-től.

Mennyibe kerül hirdetni az oldalon?

Ahhoz, hogy hirdetésed oldalainkon láthatóak legyenek, a hirdetésed kategóriájának megfelelő zsetont kell vásárolnod. Kétféle zsetont vásárolhatsz:
 • gyógymasszázs zsetont, vagy
 • erotika zsetont.

 • A gyógymasszázs zsetonnal a Gyógymasszázs kategóriában hirdethetsz, míg az erotika zsetonnal az Erotikus masszázs rovatban adhatsz fel hirdetést. Mindkét fajta zseton kizárólag a hozzá tartozó hirdetési kategóriában használható fel.

  Mire elég 1 zseton?

  1 zsetonnal 1 napig megjeleníthetsz 1 hirdetést. Vagyis ha azt szeretnéd, hogy egy hirdetésed egy adott napon látható legyen, akkor ahhoz legalább 1 zsetonnal kell rendelkezned. Természetesen ha több hirdetést is feladtál, akkor azok mindegyikének megjelenítése napi 1-1 zsetonodba fog kerülni, vagyis éppen annyiba, ahány látható hirdetésed van az oldalunkon.

  Mennyibe kerül 1 gyógymasszázs zseton?

  Attól függ: minél többet veszel egyszerre, annál olcsóbb. Egyidejűleg vásárolhatsz 30, 90, 180 vagy akár 365 gyógymasszázs zsetont is, méghozzá az alábbi összegekért:
  gyógymasszázs zseton ár (Ft) napi hirdetési ár
  30 zseton 3.000.- 100.-
  90 zseton 6.000.- 67.-
  180 zseton 9.000.- 50.-
  365 zseton 12.000.- 33.-

  3.000.- Ft-nál kisebb összegű befizetés esetén 300.- Ft ügyintézési díjat számítunk fel, vagyis befizetésed után ennyivel kevesebb zsetont írunk jóvá virtuális számládon.

  Mennyibe kerül 1 erotika zseton?

  Árainkat igyekeztünk versenyképesen kialakítani, ezért nálunk 3.000.- forintért minimum egy egész hónapon át hirdethetsz. Egyidejűleg 30 vagy 365 erotika zsetont vásárolhatsz, méghozzá az alábbi összegekért:
  erotika zseton ár (Ft) ajándék
  30 zseton 3.000.-
  365 zseton 36.000.- +30 zseton

  Természetesen amennyiben éven belül több hónapra vagy több hirdetésre elegendő erotika zsetont szeretnél vásárolni, ezt is megteheted, erotika zsetononként 100.- áron.
  3.000.- Ft-nál kisebb összegű befizetés esetén 300.- Ft ügyintézési díjat számítunk fel, vagyis befizetésed után ennyivel kevesebb zsetont írunk jóvá virtuális számládon.

  Mit tegyek, ha több hirdetésem is van az oldalon?

  Ez attól függ, hogy hirdetéseid különböző kategóriában (gyógymasszázs ill. erotikus masszázs) jelennek meg, vagy pedig azonos kategóriában tettél fel több hirdetést.

  Mit tegyek, ha mindkét kategóriában hirdetek?

  Mivel a gyógymasszázs illetve az erotikus masszázs hirdetéseket oldalunkon teljesen elkülönítve kezeljük, ezért ebben az esetben mind a két hirdetési kategóriához meg kell vásárolnod a hozzá tartozó zsetonokat. Vagyis kell vásárolnod gyógymasszázs zsetont is, és erotika zsetont is. Ezek a zsetonok nem válthatók át egymásra.

  Mennyibe kerül egy hirdetés szövegének módosítása, illetve új képek feltöltése?

  Semennyibe. Hirdetéseid szövegét, illetve a feltöltött képeidet - a vonatkozó tartalmi előírások betartása mellett - mindenféle korlátozás nélkül, tetszőleges alkalommal ingyenesen módosíthatod.

  Mit tegyek, ha egy kategóriában több hirdetésem is van?

  Ha egy kategóriában több masszőrt vagy masszőzt is hirdetsz, mert például a szalonod lányait hirdeted, ebben az esetben célszerű hirdetéseidet egyetlen regisztráció alatt feladnod. Ebben az esetben ugyanis egyetlen felhasználóként te az összes hirdetésedhez egyszerre vásárolhatsz zsetont, és a hirdetéseid között ezeket úgy oszthatod szét, ahogyan csak szeretnéd.

  Egy példa:
  Ha Te a szalonodban 5 masszőzt is hirdetsz, akkor ez értelemszerűen napi 5 zsetonodba fog kerülni. Ám ha az 5 lány közül 1 nem akar tovább dolgozni, és le kell venned a hirdetését, Téged semmilyen anyagi kár nem ér a hirdetések miatt, mert a megmaradó zsetonokat bármikor felhasználhatod a többi vagy egy új masszőz lány hirdetésének megjelenítésére.

  Kapok kedvezményt, ha erotikus masszázs hirdetésemet az "Urakat várok" és a "Hölgyeket várok" rovatban is szeretném megjeleníteni?

  Igen. Ebben az esetben is csak napi 1 erotika zsetonba kerül a hirdetésed megjelenítése, vagyis semmilyen többletköltséget nem számítunk fel neked azért, mert mindkét rovatban hirdetsz.

  Mi a helyzet, ha felfüggesztem a hirdetésem láthatóságát?

  Ahogyan eddig is, úgy a továbbiakban is van lehetőségeded arra, hogy hirdetésed megjelenítését átmenetileg felfüggeszd. Ez abban az esetben lehet jó számodra, ha épp szabadságodat töltöd, vagy valami egyéb ok miatt nem vagy elérhető. Mindezt belépést követően a Hirdetéskezelő felületeden tudod megtenni.
  A fentiek alapján felfüggesztett hirdetések után - a felfüggesztést követő naptól a hirdetés láthatóságának visszaállítását megelőző napig (vagyis azokra a teljes napokra, amikor a hirdetésed egy rövid időre sem látható) - nem vonunk le zsetont a virtuális számládról.

  Várhatóak más hirdetési akciók is?

  Igen. Tervezzük, hogy időről időre lesznek előre meghirdetett több napos, esetleg hetes ingyenes hirdetési időszakok is, amikor régi és új, kísérletező kedvű hirdetőink is zsetonok igénybe vétele nélkül használhatják oldalunkat.

  Hogyan tudok zsetont vásárolni?

  Mindkét fajta zseton vásárlásához az szükséges, hogy ügyfélazonosítód feltüntetése mellett a zsetonok árát számlaszámunkra befizesd vagy átutald. Ügyfélazonosítódat, mely egy négyjegyű szám, a Hirdetéskezelő felületre belépve fogod megtalálni. Befizetni bármely K&H bankfiókban tudsz, átutalást kezdeményezni pedig bármely belföldi forint alapú bankszámláról van lehetőséged.

  Személyesen is tudok befizetni?

  Nem. Jelenleg ez a lehetőség szünetel.

  Mikor kapom meg a zsetonjaimat?

  Zsetonjaidat legkésőbb a befizetésed megérkezését követő munkanapon jóváírjuk virtuális számládon. Így másnap 0 órától hirdetésed - ha csak nem függesztetted fel korábban annak láthatóságát - megjelenik oldalunkon.

  Nem lenne egyszerűbb SMS-sel befizetni a hirdetési díjat?

  De igen. Ám az SMS-szolgáltatók díjait is bekalkulálva, a hirdetési díjak így jóval drágábbak volnának. Ez körül-belül a díjak duplázódását jelentené, amit nem szeretnénk. Ám ha tudsz ennél olcsóbb konkrét lehetőséget, szívesen tárgyalunk Veled róla.

  És mi a helyzet a sárga csekken történő befizetéssel?

  Szerettük volna lehetővé tenni, de mint kiderült, ez a fajta befizetési mód meglehetősen lassú: akár 4-5 munkanapot is igénybe venne, mire befizetésedről értesülnénk. Éppen ezért ezt a lehetőséget elvetettük.

  Akkor végül is hová kell befizetnem ahhoz, hogy hirdethessek?

  A befizetéshez szükséges információkat e-mailben küldjük ki számodra. Ehhez, kérünk, add meg az e-mail címed az alábbi mezőben, majd kattints a mellette található gombra!

  e-mail címem:

  Befizetésnél különösen figyelj a közlemény kitöltésére, melyre példát itt láthatsz:

  Közlemény: ügyfélkód: 0165 - 1.kategória

 • ügyfélazonosítódat (ügyfélkódodat) tehát Hirdetéskezelő felületedre belépve találod, mely egy négyjegyű szám,
 • kategóriaként azt jelöld meg, amelyik rovatban hirdetni szeretnél:
  - gyógymasszázs hirdetés esetén: 1. kategória
  - erotikus masszázs hirdetés esetén: 2. kategória • * Egyéni hirdetőink legfeljebb öt hirdetést adhatnak fel oldalunkon. Amennyiben ennél több hirdetést szeretnél feladni, kérd üzleti hirdetőinknek járó egyedi ajánlatunkat a címen. Az ötnél több hirdetést megjelenítő ügyfeleinket automatikusan átsorolhatjuk az üzleti hirdető kategóriába. Üzleti hirdetőinkre nem vonatkozik a "Hatnaponként ingyen!" elnevezésű akciónk.


   

  Tetszik, amit látsz?

  Üdvözlünk oldalunkon!

  Örülünk, hogy ellátogattál hozzánk. De reméljük, ez Neked fog igazán örömödre szolgálni! Nézz körül, tájékozódj, gyönyörködj. Aztán ha döntöttél, elő a telefonnal...
  Amennyiben oldalunkon megtaláltad a kiválasztott masszőzt vagy masszőrt, kérünk, hivatkozz a MasszázsGuru-ra a hirdetőnél! Köszönjük.

   

  Újdonságok hirdetőinknek

  Növeld látogatottságod hirdetésed optimalizálásával! INGYENES!

  2012. november óta oldalunk főoldaláról a hirdetéseket akár az egyes masszázsfajták nevére kattintással is megtalálhatják látogatóink. Ellenőrizd le, hogy a te hirdetésed is ott van-e a listában? Kattints főoldalunkon az általad nyújtott masszázsfajták mindegyikére, és győződj meg róla, hogy a találati listában ott van-e a hirdetésed. Ha hirdetésedet nem találod, akkor aktualizáld annak tartalmát: belépve oldalunkra, a hirdetéskezelő felületeden módosítsd a *Masszázstípusok* pontot: szerepeltesd benne az általad kínált masszázsfajtákat!

  Emeld ki hirdetésed gyorshír beküldésével! INGYENES!

  2012. októberétől működő lehetőség keretében adj hírt akcióidról, vagy egyszerűen csak lásd el praktikus ötletekkel, vagy épp napi aktuális egészségmegörző tanácsokkal potenciális vendégeidet - és növeld ezzel szakmai presztizsed és látogatottságod!
  Gyorshír beküldéséhez hirdetéskezelő felületeden kattints hirdetésedre, és használd az erre szolgáló részt!

  Nézd meg saját hirdetésed látogatottsági statisztikáját! INGYENES!

  Minden felhasználónk megtekintheti feladott hirdetésének napi látogatottságát - egy hétre visszamenőleg. Mindezen lehetőséget a MasszázsGuru.hu oldalra való belépést követően Hirdetéskezelő felületen, a feladott hirdetésre kattintva van mód megtekinteni.
  A statisztikai felületen egyúttal az is nyomon követhető, hogy az adott hirdetés melyik napon lesz legközelebb ingyenesen látható.

  Hatnaponként ingyen is!

  Minden hirdetést hatnaponként egy napon ingyenesen jelenítünk meg - függetlenül attól, hogy a hirdető rendelkezik-e a folyamatos megjelenéshez szükséges zsetonnal, vagy sem.

  Módosítsd hirdetésed szövegét, és cserélgesd fényképeidet, amikor csak akarod! INGYENES!

  Feladott hirdetéseidnek nemcsak a szöveges részét módosíthatod, hanem fényképeidet is kedvedre cserélgetheted. Letörölheted a megunt fotókat, és újakat tölthetsz fel helyettük. Bármikor megváltoztathatod a nyitóoldali fotódat is. Természetesen mindez nem kerül plusz zsetonodba.
  Mindehhez használd belépés után a Hirdetéskezelő felületet!


  Tippek