MasszázsGuru.hu

Az oldalt jelenleg 6 látogató böngészi.
SportTarsKereso.hu


mással


     másabb

Masszőrök Hölgyeknek - 5macska

5macska
 

Svéd, relax, aromaterápiás, jóni, erotikus, szeretet masszázs.

5macska masszázs

Számomra a masszázs mindig is több volt, mint egy egyszerű gyúrás vagy terápia. Meggyőződésem. hogy az érintésnek igazi gyógyító ereje is van és erre az érintésre mindannyiunknak szüksége van. Nem élhetünk érintés nélkül mert előbb-utóbb betegek leszünk a hiányától. Az érintés megnyugtat, biztonság érzetet ad, energiát ad, melegséget ad. Gondolj csak az ölelésre, milyen jó érzés megölelni valakit. Hát még milyen jó ha téged ölel meg valaki aki szeret. A masszázs még ennél is sokkal többet ad, mert egy intenzívebb, közvetlenebb érintés és az egész testet végig "érinti" tetőtől talpig.

Szeretném ha minden vendégem át tudná ezt élni, el tudna masszázs közben annyira lazulni, hogy megérezze az érintésből feléje áramló energiát. Szeretném ha masszázs közben lecsöndesítenéd a gondolataidat, csak a simogatásra és a halk zenére koncentrálnál, átadnád a tested a pihenésnek és közben engednéd a lelkednek, hogy egy kicsit szárnyaljon és érezze, hogy itt biztonság és szeretet veszi körül.

Ínyencek számára a masszázs igény szerint fűszerezhető egy csipetnyi erotikával.

Házhoz megyek Budapest területén.

További részletek: 5macska.wix.com/masszazs

 

Helyszin:

Széll Kálmán tér (1. kerület)

Elérhető:

H-P: 9.00-19.00

Telefon:

06306482069

Ha telefonálsz, kérünk, hivatkozz a MasszázsGuru.hu oldalra!

Mit gondolsz erről a hirdetésről?

(Véleményedet csak a hirdető fogja látni.)

Kedves, aranyos.
Sok sikert kívánok neki.
Megakadt rajta a szemem,
többször is megnéztem már.
Kihagyhatatlan!
Muszáj lesz felhívnom!

Ezt üzenem neki:


Ötlet:
Ha kérdeztél is a hirdetőtől, add meg az elérhetőséged,
hogy legyen esélyed választ kapni.

Küldd el ezt a hirdetést ismerősödnek!

Ismerősöd e-mail címe:

A Te e-mail címed:

(ide kapod a visszaigazolást)

Ajánlásod:Hirdetés linkje:Tetszik, amit látsz?

Üdvözlünk oldalunkon!

Örülünk, hogy ellátogattál hozzánk. De reméljük, ez Neked fog igazán örömödre szolgálni! Nézz körül, tájékozódj, gyönyörködj. Aztán ha döntöttél, elő a telefonnal...
Amennyiben oldalunkon megtaláltad a kiválasztott masszőzt vagy masszőrt, kérünk, hivatkozz a MasszázsGuru-ra a hirdetőnél! Köszönjük.

 

Újdonságok hirdetőinknek

Növeld látogatottságod hirdetésed optimalizálásával! INGYENES!

2012. november óta oldalunk főoldaláról a hirdetéseket akár az egyes masszázsfajták nevére kattintással is megtalálhatják látogatóink. Ellenőrizd le, hogy a te hirdetésed is ott van-e a listában? Kattints főoldalunkon az általad nyújtott masszázsfajták mindegyikére, és győződj meg róla, hogy a találati listában ott van-e a hirdetésed. Ha hirdetésedet nem találod, akkor aktualizáld annak tartalmát: belépve oldalunkra, a hirdetéskezelő felületeden módosítsd a *Masszázstípusok* pontot: szerepeltesd benne az általad kínált masszázsfajtákat!

Emeld ki hirdetésed gyorshír beküldésével! INGYENES!

2012. októberétől működő lehetőség keretében adj hírt akcióidról, vagy egyszerűen csak lásd el praktikus ötletekkel, vagy épp napi aktuális egészségmegörző tanácsokkal potenciális vendégeidet - és növeld ezzel szakmai presztizsed és látogatottságod!
Gyorshír beküldéséhez hirdetéskezelő felületeden kattints hirdetésedre, és használd az erre szolgáló részt!

Nézd meg saját hirdetésed látogatottsági statisztikáját! INGYENES!

Minden felhasználónk megtekintheti feladott hirdetésének napi látogatottságát - egy hétre visszamenőleg. Mindezen lehetőséget a MasszázsGuru.hu oldalra való belépést követően Hirdetéskezelő felületen, a feladott hirdetésre kattintva van mód megtekinteni.
A statisztikai felületen egyúttal az is nyomon követhető, hogy az adott hirdetés melyik napon lesz legközelebb ingyenesen látható.

Hatnaponként ingyen is!

Minden hirdetést hatnaponként egy napon ingyenesen jelenítünk meg - függetlenül attól, hogy a hirdető rendelkezik-e a folyamatos megjelenéshez szükséges zsetonnal, vagy sem.

Módosítsd hirdetésed szövegét, és cserélgesd fényképeidet, amikor csak akarod! INGYENES!

Feladott hirdetéseidnek nemcsak a szöveges részét módosíthatod, hanem fényképeidet is kedvedre cserélgetheted. Letörölheted a megunt fotókat, és újakat tölthetsz fel helyettük. Bármikor megváltoztathatod a nyitóoldali fotódat is. Természetesen mindez nem kerül plusz zsetonodba.
Mindehhez használd belépés után a Hirdetéskezelő felületet!


Tippek