MasszázsGuru.hu

Az oldalt jelenleg 11 látogató böngészi.
SportTarsKereso.hu


mással


     másabb

Masszőzök Uraknak - Csilla

Csilla
 

Ayurveda masszázs
Thai herbal masszázs
Lingam masszázs
Lávaköves masszázs
Rózsaolajos tantra masszázs

Kedves Érdeklődő!

CSILLÁM - a FÉRFIGYÓGYÁSZ!
Egy masszőr,akit érdekel a Te testi-lelki állapotod!És ha gond van,ezen tud és képes is változtatni.
Biztosan sokszor nézted már át a masszázst hirdető oldalakat,és tanácstalanul ültél,hogy vajon hol kapom meg valóban azt amit mondanak?!
Én nem szép ígéretekkel és retusált képekkel csábítom be a vendégeimet.
Garancia a 14 éves szakmai múltam,egy 5 csillagos hotelben eltöltött 5 éves tapasztalat és ami a legfontosabb a szívvel-lélekkel történő masszírozás!!!
Mézes,indiai ayurveda,thai herbal és lingam masszázs a specialitásom.A LEGÚJABB PEDIG A RÓZSAOLAJOS TANTRA.A programok 1,5 2 avagy 2,5 órásak.Lehetőség van infra szauna használatára is.Minden nap elérhető vagyok,akár hétvégén is!

Specialitásom többek között a potencia és merevedési zavarok gyógyítása.Ezt lingam masszázzsal és sok-sok beszélgetéssel érem el,hogyha szükséged van rá.Ezen a téren a több mint 11 éves tapasztalatomra nyugodtan rábízhatod magad!És nem utolsó sorban tanítom is a lingam masszázst közel 5 éve!

www.csillammasszazs.hu

Szeretettel várlak: Csilla

 

Helyszin:

Kodály Köröndnél (6. kerület)

Elérhető:

H-V: 11-22

Telefon:

06-20/387-9257

Ha telefonálsz, kérünk, hivatkozz a MasszázsGuru.hu oldalra!

Mit gondolsz erről a hirdetésről?

(Véleményedet csak a hirdető fogja látni.)

Kedves, aranyos.
Sok sikert kívánok neki.
Megakadt rajta a szemem,
többször is megnéztem már.
Kihagyhatatlan!
Muszáj lesz felhívnom!

Ezt üzenem neki:


Ötlet:
Ha kérdeztél is a hirdetőtől, add meg az elérhetőséged,
hogy legyen esélyed választ kapni.

Küldd el ezt a hirdetést ismerősödnek!

Ismerősöd e-mail címe:

A Te e-mail címed:

(ide kapod a visszaigazolást)

Ajánlásod:Hirdetés linkje:Tetszik, amit látsz?

Üdvözlünk oldalunkon!

Örülünk, hogy ellátogattál hozzánk. De reméljük, ez Neked fog igazán örömödre szolgálni! Nézz körül, tájékozódj, gyönyörködj. Aztán ha döntöttél, elő a telefonnal...
Amennyiben oldalunkon megtaláltad a kiválasztott masszőzt vagy masszőrt, kérünk, hivatkozz a MasszázsGuru-ra a hirdetőnél! Köszönjük.

 

Újdonságok hirdetőinknek

Növeld látogatottságod hirdetésed optimalizálásával! INGYENES!

2012. november óta oldalunk főoldaláról a hirdetéseket akár az egyes masszázsfajták nevére kattintással is megtalálhatják látogatóink. Ellenőrizd le, hogy a te hirdetésed is ott van-e a listában? Kattints főoldalunkon az általad nyújtott masszázsfajták mindegyikére, és győződj meg róla, hogy a találati listában ott van-e a hirdetésed. Ha hirdetésedet nem találod, akkor aktualizáld annak tartalmát: belépve oldalunkra, a hirdetéskezelő felületeden módosítsd a *Masszázstípusok* pontot: szerepeltesd benne az általad kínált masszázsfajtákat!

Emeld ki hirdetésed gyorshír beküldésével! INGYENES!

2012. októberétől működő lehetőség keretében adj hírt akcióidról, vagy egyszerűen csak lásd el praktikus ötletekkel, vagy épp napi aktuális egészségmegörző tanácsokkal potenciális vendégeidet - és növeld ezzel szakmai presztizsed és látogatottságod!
Gyorshír beküldéséhez hirdetéskezelő felületeden kattints hirdetésedre, és használd az erre szolgáló részt!

Nézd meg saját hirdetésed látogatottsági statisztikáját! INGYENES!

Minden felhasználónk megtekintheti feladott hirdetésének napi látogatottságát - egy hétre visszamenőleg. Mindezen lehetőséget a MasszázsGuru.hu oldalra való belépést követően Hirdetéskezelő felületen, a feladott hirdetésre kattintva van mód megtekinteni.
A statisztikai felületen egyúttal az is nyomon követhető, hogy az adott hirdetés melyik napon lesz legközelebb ingyenesen látható.

Hatnaponként ingyen is!

Minden hirdetést hatnaponként egy napon ingyenesen jelenítünk meg - függetlenül attól, hogy a hirdető rendelkezik-e a folyamatos megjelenéshez szükséges zsetonnal, vagy sem.

Módosítsd hirdetésed szövegét, és cserélgesd fényképeidet, amikor csak akarod! INGYENES!

Feladott hirdetéseidnek nemcsak a szöveges részét módosíthatod, hanem fényképeidet is kedvedre cserélgetheted. Letörölheted a megunt fotókat, és újakat tölthetsz fel helyettük. Bármikor megváltoztathatod a nyitóoldali fotódat is. Természetesen mindez nem kerül plusz zsetonodba.
Mindehhez használd belépés után a Hirdetéskezelő felületet!


Tippek